Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Ramses.hu
csendes tag
Mea culpa, megtaláltam mégis. Ide másolom, hátha valakinek segítség még ez:
In the Gmail app, touch the Menu icon, then Settings.
Choose an account.
Make sure that Notifications is checked.
Touch Manage labels.
Choose one of your labels.
Touch Sync messages and choose either Sync: Last 30 days or Sync: All.
Check Label notifications.
Choose how you want to be notified. See “Learn more about notification settings” below for more information.
Repeat for any label you want notifications for. You can choose different ringtones for different labels.
Note: By default, notifications are on for Primary, so you may need to turn off its notifications.Üdv:
R -
Ramses.hu
csendes tag
Sziasztok,
Gmail client-et használok Android-on (4.3), ahol is az inbox-ba érkező üzenetekről kapok értesítést. Ellenben az almappákba érkezőkről nem, ami kifejezetten jó, mert akkor egész nap pittyegne a telefon.
De. Szeretnék 1, vagy 2 almappába érkező - szerver oldali szabályok vannak erre - levelekről szintén kapni értesítőt. Google nem hozott eredményt, a beállításokat pedig már többször átnéztem.
Tudom, vannak más levelező kliensek, de nem akarok váltani (annyira nem kell ez a feature).Előre is köszi:
R
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest