Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• barnamo

tag

válasz azozo #304 üzenetére

De nincs wifi azért kell a LAN, nem tudok wifiből fake LAN-t csinálni (ha jól értem a fake kifejezést ebben az esetben.
    És így körbeértem, több android verziót nem találtam PC-re (8.1, Bliss, Prime, Phoenix 5.1 és 7.1, Remix) és egyik se jó valami miatt. Legdühítőbb ez a nincs LAN a Prime esetében, hisz lehet az lenne a nyerő.

• barnamo

tag

Megvan miért dobtam ki anno a Prime OS-t, mert nincs LAN, és anno nem kaptam jó tanácsokat hogyan is lesz.

• barnamo

tag

válasz Necronom #301 üzenetére

Én is játékra (is) használtam napi szinten, és szerintem tökéletes az Oreo x86, de ki mivel játszik, meg mit futtatna rajta..
    És lehet csak a telepítésnél a parancssorban kéne átírni vagy beírni valamit, hogy ne az alapértelmezett 4 gb-al települjön de az általam ismert 2 nyelven nem találtam ilyen útmutatót.
    Magamtól ezt meg nem tudtam már kitalálni.

Csak azért kezdtem el keresni az utódját mert felraktam volna még valamit és most derült ki, hogy csak 4 gb a tárhely, eddig föl sem tűnt.

És akkor vigyázz nagyon Phoenix OS telepítődre, ha nem szeretnéd megismerni az újdonságokat (;

Ma kipróbálom újra a Prime-ot, ha már úgyse emlékszem miért is nem tetszett, felidézem, hátha jó lesz szamárnak.
    Minden nap egy új oprendszer, látszik, hogy nem Windows telepítés driverekkel....

+Érdekesség, a laptophoz nincs ilyen hotkey kezelő alkalmazás win 10-re, nem is működnek a hangerő és a fényerő szabályzó gombok. Az androidok, eddig mind, meg mind egyből kezelik bármiféle driver telepítés nélkül. Ez azért jellemző....

• barnamo

tag

válasz Necronom #299 üzenetére

Nekem egyáltalán nem tűnt instabilnak hosszú használat után sem és a Phoenix OS-hoz képest kifejezetten üdítő volt a a Android-x86 8.1-rc1- puritánsága. Csak az android rendszer semmi más. Nem kellett semmivel vesződni , hogy használhatóvá pofozzam, pár perces telepítés után ott a rendszer. Csak tárhely nincs.
    Szerintem a legjobb android lenne PC-re, ha be lehetne állítani a tárhelyet telepítéskor (és kipróbáltam már egy párat)

A Prime OS is volt már a laptopon és valamiért az is leváltásra került, bár már nem emlékszem miért. Legfeljebb megnézem újra hátha valami régebbi verzió volt még az.

És erről a szép lila reklámról van szó, a Phoenix OS esetén ami mindig az előtérben marad, míg be nem zárod, de hamarosan úgyis megnyitja újra.

[link]

Ha sikerül is rendszerösszeomlás nélkül megszabadulni tőle (merthogy core, ha jól emlékszem) egy frissítés úgyis visszahozza. Ok, az első után nem telepítek frissítést, de valahogy csak visszajött újra, és már nem tudtam eltüntetni ugyan úgy (gondolom ez is volt a frissítés egyik lényege is) így azt én befejeztem, mert káros az egészségre (;

[link]

Nem mellesleg az előre telepített eltávolíthatatlan (core) gyanús kínai segédprogram sem volt túl biztató. Valami babakék ikonú...
    Valószínű egy régebbi verziót használsz, de nekem a régebbi verzió nem ment fel az új laptopra, muszáj volt az akkori legújab verziót.

• barnamo

tag

válasz barnamo #296 üzenetére

Ma a BlissOS-x86-tal kardoztam, habár az 8 GB-al települ, nem 4-el, de ott is kb csak 1,5 giga a szabad, mint a másiknál, mert a rendszer is többet foglal és szintén nem állítható a telepítés előtt. Lovely (:

Miért nem zavar senkit hogy a telepített android kb semmire nem használható, mert nem férnek el rajta az appok? (:

• barnamo

tag

Üdv.

Telepítettem laptopra a Windows mellé Android-x86 8.1-rc1-et, 64-es verzióban, pendrive-ról. Tök jó, meg minden, simán fölmegy: DE 4 Gb-os lemezterülettel telepíti, és a telepítés alatt sehol nem találtam rá lehetőséget ezt megváltoztatni (amúgy nem írja, hogy 4gb-os méretben fogja majd telepíteni a kiválasztott partícióra)

A 4-ből kb 2 GB alapból foglalt, tehát olyan 3 apk max amit föl tudok telepíteni még, és ennyi volt az android egy 100GB.os partíción.

Több telepítést is végigolvastam, erre egyiknél sem térnek ki, kb ugyan az a szöveg, gondolom átvették egymástól úgy, hogy egyikük sem telepítette valójában föl.
    És mintha csak nekem lenne ezzel gondom, mert nem látok senkit sehol panaszkodni... én meg már sokadjára kezdem el, hátha rájövök mit nem veszek észre, de a sokadik telepítésnél sem látok opciót.

A képen az egyetlen lépés ahol esetleg lenne rá lehetőség beleszólni a telepítésbe, írja is fönt , hogy 4 Gb a minimum 8 Gb az optimális , de még 8-ra sem tudok sehol állítani... (a kép nem saját telepítésről van)

[link]

Csináltam 32 Gb-os és 8 Gb-os partíciót is próbaképpen hátha a 100 Gb a gond, de az sem jó, az advanced beállításoknál is végignyomkodtam mindent , töröltem, újraformáztam, a partíciót, mindent kipróbáltam amit a kiválasztott partícióval meg lehet csinálni, de a végeredmény akkor is egy 4 Gb-s telepítés.

+ a Phoenix OS tök jó lenne, ha le lehetne tiltani vagy szedni a MyVip-nem-tudom-már-pontosan-mi-volt-a-neve izét ami mindent kitakar egy reklámmal 5-10 percenként, de ha fagyasztom vagy törlöm az appot akkor meg lehet el sem indul többet a rendszer hibaüzenet nélkül...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés