Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Necronom #259 üzenetére
Voltak már
a Phoenix tegnap, Remix egy évig; sajnos mindkettő irányításában komoly gondok vannak (illetve a Remix jó volt sokáig, aztán valami a Google-ben frissült, ez meg ugye abandoned project és onnan kuka lett. Phoenix konkrétan tök össze-vissza működött és ahhoz lusta is, meg ügyetlen is vagyok, hogy a systemben fene tudja merre kotorásszak billentyűzet configfájlok után...
Talán nem is kompatibilis rendesen a kövület laptop (Lenovo ideapad y560), nem tudom. Mindenesetre feladtam újra az x86 droidot...(#260) SP4C3@ A laptop kiosztását nem tudom megváltoztatni, ahhoz kellene alkalmazkodnia a szoftvernek! Közben a Swiftkey megoldotta, az rendesen felismerte a fizikai billentyűzetet és jól is kezeli
A boot kérdést lezártam egy pendrive-ra telepített x86-tal, de ugye végül is nem vált be.
-
válasz
RetepNyaraB #257 üzenetére
Közben csatlakozom az előttem szólóhoz, a boot ügyében. Mióta leállítottam a droidot, csak a Win bootol. Linuxhoz nem értek, olvasom a Grub manualt, de kicsit komplikált így elsőre. Win van egy lemezen, a droid egy másikon. Szeretném eldönteni, melyik bootoljon. Help, plíz
a magyar fizikai billentyűzet aktiválás továbbra is érdekelne!
-
Sziasztok.
Jatekra hasznalnam ezt a cuccot. Szukseg lenne ra hasznalhato fiyikai billentyuzet pluginre, mert a stock android nem mukodik, csak a tapikepernyos verzio. Ez ugye eleg rossz. Masik, valami mukodo keymapper az iranyitashoz. Kosyonom a segitseget elore is. A mocskos felkialtojelet sem talalom eyen a billentyuyeten. Nem beszelve a qwerty kiosytasrol qwertz helyett es akkor az ekeyetekrol, spec jelekrol meg nem is szoltunk...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest