- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
RetepNyaraB #258 üzenetére
Szerintem mindketten probaljatok meg a RemixOS vagy a PhoenixOS Windows melle telepitheto verzioit
Ez utobbibol erdemes a downloaderrel kezdeni, majd az letolti neked a megfelelo verziot a gepedre. Arra figyelj, hogy a 32bit verzsonben 5.1-es droid van, amig a 64bitben pedig 7.1
A Remix pedig ad egy segedletet is a jatekokhoz, hogy a csak touchscreen jatekok is menjenek
Mukodik!Erdemesebb ezeket kiprobalni, a boot menut is elkesziti maganak, siman windows alol installhato
-
válasz
RetepNyaraB #257 üzenetére
Közben csatlakozom az előttem szólóhoz, a boot ügyében. Mióta leállítottam a droidot, csak a Win bootol. Linuxhoz nem értek, olvasom a Grub manualt, de kicsit komplikált így elsőre. Win van egy lemezen, a droid egy másikon. Szeretném eldönteni, melyik bootoljon. Help, plíz
a magyar fizikai billentyűzet aktiválás továbbra is érdekelne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest