- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Inkább törlöm azt, mint romoljam az egyébként meg működő telefont. A frissítés előttig tökéletesen működött a telefon, utána a task manager elszállt. Most napok óta megint jó. Szerintem nem lesz gond, ha megvárjuk a következő frissítést, mert Play Áruházban is említve lett ez a probléma, tehát biztos javítják.
-
szupermacs
veterán
Megvan, Google app volt a hunyó! A frissítést letörölve már semmi gond.
-
szupermacs
veterán
Sziasztok. Samsung Galaxy S3 Neon előjött egy ilyen hiba. Valaki tud rá megoldást?
-
szupermacs
veterán
válasz
Oldman2 #22509 üzenetére
Igaz... Most ránéztem az áruházra és ott van a gomb, de nem enged továbblépni.
Hol láthatom azt, hogy milyen eszközök, vagy régiók vannak támogatva egy appnál? Nem szeretnék a jövőben beleesni egy olyan hibába, hogy megveszek egy újabb telefont és az eddig megvásárolt játékokkal nem tudok játszani majd rajta, mert nem kompatibilisek. Örökké nem maradhatok ugyan ezen a telón.
-
szupermacs
veterán
válasz
aprokaroka87 #22506 üzenetére
Igen, de gondolom a régió miatt lehet gondja. Egyik android eszközöm se kompatibilis. Ahogy láttam neten sokaknak a Galaxy S5 sem kompatibilis. De a hardverigény megvan hozzá, hogy futtassa. (Nálam is.)
-
szupermacs
veterán
válasz
aprokaroka87 #22504 üzenetére
Nem tudom mennyire minősül alkalmazás mentésnek, hogy olyan eszközre akarok appot ami nem kompatibilis. Viszont a böngészőből meg tudnám vásárolni. Ezt nem értem, hogy miért működik így. Nem bánnám, ha hivatalosan is le lehetne tölteni az apk-t az áruházból. Nagyon sokszor törölgetnem kell, hogy a telefon belső memóriájából törölgessek, mert először letölti oda és telepíti.
Amit szeretnék megvásárolni abból találtam a neten apk változatot (The Amazing Spider-Man 2) és úgy vagyok vele, hogy ha működne akkor meg is vásárolnám, függetlenül attól, hogy csak külsős oldalról tudom lementeni/letölteni.(#22471) kmarci25: Lecserélted az iNew V3-at?
-
szupermacs
veterán
Sziasztok ismét.
Lehet, hogy már volt ilyen kérdés, de rengeteg a hozzászólás:
Mennyire legális, ha megvásárolok a böngészőn keresztül a Play Áruházban egy appot és letöltöm bővítménnyel az apk fájlt, hogy felrakjam telefonra? Mivel a telefonon az áruházban nem kompatibilis az eszközömmel de a böngészőben meg tudom vásárolni, érdekelne, hogy szabad-e ilyet. -
szupermacs
veterán
Sziasztok.
Lehet, hogy már volt ez a kérdés, de nagyon sok a hozzászólás, hogy visszakeressek.
Tehát: ha feltelepítettem a telefonomra az appokat (Android 4.4.2) Dalvikhoz, akkor ART-ra váltás után érdemes újratelepíteni azokat, hogy valami érdemi változás történjen? Előre is köszi a segítséget! -
szupermacs
veterán
válasz
aprokaroka87 #19766 üzenetére
Azt esetleg tudjátok, hogy ha telepíteni és adatokat áthelyezni nem lehet a majdnem 2 giga üres tárhelyre akkor mi másra jó az (nem az SD kártyára gondolok).
Sajnos a hivatalos fóruma is nagyon kihalt a telefonnak és itt arénán sincs élet.Úgy érzem reménytelen lesz.
-
szupermacs
veterán
Így lesz. Ismét csak megköszönni tudom a segítséget! Hálás vagyok a érte!
-
szupermacs
veterán
válasz
Mr Dini #19756 üzenetére
3 napos telefonnál kicsit félek olyanba belekezdeni amit még sose csináltam és még nem is hallottam róla, de azért köszi a segítséget. Egyébként az én 5005 NFC-mhez sem találtam rootot bárhol is néztem. A 4500-assal csak annyi a probléma, hogy jobban féltem, mert édesanyám telefonja és nem szeretném tönkrevágni vagy téglásítani. Nagyon féltem a garit, mert nem én használom.
-
szupermacs
veterán
Sziasztok.
Egy olyan problémám van, hogy szombaton vettem egy ConCorde 4500-as telefont és beleraktam egy 2 gigás SD kártyát. A telefonon belül beállítottam, hogy a kártyára telepítsen automatikusan minden appot, viszont még így is a belső memóriára telepít. Ha az appokat átrakom a kártyára, akkor viszont lefagynak és hibaüzenetet dobnak ki (pl. Hangouts nem válaszol). Valaki tudna valami megoldást erre a problémára? A Belső memóriában nagyon kevés a hely, a memóriakártya viszont elég lenne nekem. Mi lehet az oka ennek a hibának? A telefonon 4.4.2-es android fut.
Előre is köszi a segítséget bárkinek! -
szupermacs
veterán
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy Android 4.4.2 alatt csak az alsó menüsorban (ahol a telefon, kontaktok, üzenetek) menü van, ott látom a gyári böngésző ikonját. Ha onnan kitörlöm, akkor nem tudom sehonnan elővarázsolni megint. Erre tud valaki megoldást? Nem gyári launchernél be sem tudom rakni az eredeti helyére, mert nincs az app drawerben.
Előre is köszi mindenkinek! -
szupermacs
veterán
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy ConCorde Smartphone 5005 NFC-vel rendelkezem amin android 4.4.2 fut és egy olyan problémám(?) van, hogy az adatkapcsolat kikapcsolt kijelzőnél nem megy a háttérben. Valaki tudná, hogyan lehet állandóra beállítani azt, hogy fusson a mobilnet? Ez az android verzió sajátossága ami nálam fellépett,vagy a telefoné?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest