- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smchr
csendes tag
-
Smchr
csendes tag
válasz
Quasi_modo #24329 üzenetére
Olyat akartam eredetileg csak baromi drágán adták és az már eléggé méretes is ehhez képest. Húszezerrel lett volna több mint ez. Újonnan meg már nem árulják. S5 neóval is szemeztem, de abból meg az infrát hagyták ki, így a TV-t nem tudom kapcsolgatni vele idegen helyen, meg otthon sem ha nincs meg a távirányító.
-
Smchr
csendes tag
Igazad van, ez igen nagy hiba volt. Én kellett volna ellenőrizzem ezt vásárlásnál, de akkor úgy gondoltam, ezeket az apró szoftveres dolgokat csak örökli már ennyi év után az elődökből. Abból kiindulva, ha már állapotjelző LED is jutott rá, az S5 után ez is vízmentes lett és itt is van pulzusmérő.
Ez a világ (t)rendje.
-
Smchr
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #24323 üzenetére
Félre ne értsetek. Igenis jó az Android, vannak jó alkalmazások is a Play-en, de rosszak is. Kommenteket érdemes ott olvasni kipróbálás mellett. A Samsung sem annyira rossz, csak az nem fért a fejembe amit fentebb is leírtam már nektek.
Az én szemszögemből a dolog, hogy érthető legyen: Általában kétnaponta töltöm a telefont de akkor sem azért mert merülőben van hanem megszokásból. Viszont mikor a kezembe kerül legyen tudja azt amit elvárnék tőle ennyi készülék után. Na, kb. ennyit használom. Ezért nincs is kedvem buherálni, bolygatni.Értetlenkedésem története dióbélben:
Anno az S4 egyszer csak kidöglik valami típushiba miatt. Ugyebár az tudott bizonyos dolgokat. Helyette veszek egy S5 minit mert hát az már ugye 5, nem pedig 4. Meg amúgy is nehogy megint kifogjak egy típushibás S4-et, veszem ezt. Elvileg újabbnak kellene lenni meg modernebbnek meg nagyobb tudásnak. Elkezdem használni. Húbazze' ebben ez sincs, húbazze ebben az sincs. Fejtetőt értetlenül vakargatok, letöltök, telepítek, majd kommentelek...
-
Smchr
csendes tag
válasz
Viktor0610 #24317 üzenetére
Eddigi Androidosaim két ZTE és egy Alcatel kivételével:
- Galaxy Ace (kétszer is)
- S Advance
- Ace 3
- S3 mini
- S3 (kétszer is)
- S4 mini
- S4
- S5 miniNem mondhatod, hogy Samsung ellenes vagyok
-
Smchr
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #24316 üzenetére
"abba belegondoltál már hogy üzletpolitika is húzodhat mögötte"
Sajnos bele és valószínű innen fúj a szél. Nem baj, helyette méregetem a pulzusomat. Az úgy is van benne.
-
Smchr
csendes tag
válasz
Viktor0610 #24315 üzenetére
Elméletileg a készülék van a felhasználóért s nem fordítva. Ehelyett egy gyári jegyzetprogramért vagy egy gyári billentyűzetért amin van egy felső számsor, lehet bogarászni a Google Play-en, a magyartalan, sokszor érthetetlen ismertetőit végigolvasni, hatvanhat alkalmazást letölteni/telepíteni, próbálgatni, majd letörölni mert kb. annyit is ér a legtöbb. 2012-ben a Galaxy S3-ban belefért, 2013-ban az Galaxy S4-be belefért, 2014-ben az Galaxy S5 minibe már nem fért bele ennyi?
-
Smchr
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #24304 üzenetére
Hajaj, ez nekem eléggé magas bár sejtem mi a lényege amit mondani akarsz.
Mindenesetre elég szomorú, hogy egy nem éppen alsó kategóriás Samsung telefonra egy(két) gyári (!!!) Samsung kiegészítő alkalmazást ennyire nehezen vagy sehogyan se lehessen feltelepíteni. Ügyeskedni kell, hackelni, feltörni, garanciavesztéssel vagy akár a telefon teljes szoftveres megsemmisülésével veszélyeztető trükkökhöz kell folyamodni. Cserébe sem teljesítménynövelés, illegális program, sem bármi ördögtől való dologra nem lenne szükség, csak egy négy évvel ezelőtt már létező extrát csempésszek egy használtam is ötvenezer forintba kerülő készülékbe.
Négy évnyi Samsungozás után igencsak ez lesz az utolsó Samsungom.
Anno volt a Nokiáknál ez a szignós dolog ezelőtt lassan tíz évvel. Trükközzél, ügyeskedj apróságokért amik könnyebbé tennék a telefonod használatát. Ugyanott járunk...
-
Smchr
csendes tag
válasz
#79335424 #24298 üzenetére
Oké, tehát akkor rootolnom kell a telefont és elvileg rámenne? Azt el lehet tüntetni valahogy a későbbiekben, hogy ne legyen nyoma? Egyáltalán ezeket az újabb telefonokat lehet még rootolni? Valamikor pár éve csináltam ilyet még Galaxy S advance meg Galaxy Ace korszakban. Nem tudom, azóta bonyolítottak-e rajta valamit, bár arra sem emlékszem, hogy csináltam már
Az S Jegyzet .apk telepítőjét megtaláltam a neten két verzióban is, az szépen el kezd települni de a végén nagy büszkén kiírja, hogy az alkalmazás nincs telepítve. Lehet arra is a rootolás lenne a megoldás?
-
Smchr
csendes tag
Egy ideje foglalkoztat, hogy miként tudnám az S5 vagy az S4 féle felső számsoros billentyűzetet feltelepíteni az S5 miniben. Néhány hozzászólásban ajánlottak egyéb külső alkalmazásokat, amikkel viszont sikertelenül jártam. A helyzet ugyanez a gyári S Jegyzet alkalmazással, amit szintén kihagytak a miniből és keresem a megoldást a feltelepítésére.
Nem hiszem el, hogy tucatnyi alkalmazás telepíthető erre a telefonra, de ezt a két dolgot valahogy lehetetlenség megcsinálni.
Most mégis találtam egy megoldást rájuk, remélem ez bejön mert már teljesen tanácstalan vagyok. Egy .zip fájlt kell letölteni, majd a power+hangerő fel gommbal újra indítani majd onnan telepíteni. A telefon viszont nem engedi, az alábbi piros szöveggel:
E: footer is wrong
E: Signature verification failedEz mi lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest