Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Ha gyorsan átkukkolsz a "Melyik okostelefont vegyem?" topikba, lelkesen csodálkozhatsz azon, hogy mit ajálottam most az előbb valakinek.

TayRol
Én egy közepes méretű pirosat vettem a T-nél.
Ne mondd el senkinek, mert nagyon ki fognak röhögni. Volt nekik közepes méretből piros, kék és fekete, nagyból piros és fekete, malacból pedig minden méret többféle verzióban is. 
-
r4z
nagyúr
De, jobban látszik, határozottan. A sima AMOLED napfényben fos. Megkérdezheted a Desire topikban, ha nekem nem hiszed el. Tükröződéscsökkentő réteg is van a fóliámon, amit használok, azzal még jobban kijön a különbség.
Mindig vagy csutkán vagy minimálon használom, szóval ez kizárt.

-
kivulallo
tag
köszi
megpróbáltam odak*rni neki az 1A-es Kodak töltővel de arra sem reagált.. eddig csak néhány percig vettem ki az aksit. de kipróbálom ha kell órákon keresztül is. megvan az alap samsung rendszerkép, meg az Odin, akár mi is lesz visszateszem azt, újrarootolom és soha nem fogok többet bütykölni 
pedig milyen jó lenne megszabadulni a touchwiztől és nem csak az idióta Launcherekkel tökörészni.köszönöm, szólok ha lesz valami
-
kivulallo
tag
-
joestone
addikt
Nem tudom nekem nem volt bajom a wifivel sosem. A két emelettel feljebb lévő wifire (cisco) is csont nélkül csatlakozik .Mondjuk a gyári 2.3.6 romot használom rootolás és minden modifikáció nélkül . Az tény viszont , hogy a Blade -n főzöttt rommal jobb a wifi sebessége mint a Nexus on a speedtest szerint. Némi módosítással biztos vagyok benne , hogy ki lehet hozni jobb eredményeket is .
-
Mr.Csizmás
titán
samsung galakszi 3, nagy megelégedettséggel használom, tegnap izomból odacsűrtem a vonat padlójához - melyik másik gyártó lenne képes arra, hogy egy "x időpont, y helyen találkozzunk délután" hosszúságú telefonbeszélgetést 3 megszakadással, hálózateldobással, újraindulással, kb. 20 perc alatt tudjon le az ember?

-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem feltétlen csak off topic..
Inkább azért gondoltam ezt már, mert tényleg több helyen vannak már olyan felhasználók, akik egy adott készülékről váltottak, és ott már inkább nem offolnák szét a topic-ot..
Itt lehet beszélgetni ettől függetlenül, és nem lesz off..
Plusz itt is lehet segítséget kérni, nyugodtan.Én nem rohanok..

Öhm, miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ne mondd el senkinek, mert nagyon ki fognak röhögni. Volt nekik közepes méretből piros, kék és fekete, nagyból piros és fekete, malacból pedig minden méret többféle verzióban is. 

(nem magamra gondolok 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

gondolom a t. mérnökök egy vödör ramchip mennyiségére optimalizálták