- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktg3
őstag
Volt már olyan problémája valakinek Motorola Milestone-on (nem tudom, hogy konkrét telefon hiba-e, lehet, hogy sw error), hogy egyszer csak leáll a wi-fi? Nem kapcsol le, nem szakad le a hálózatról csak egyszerűen nem tölt. Minden töltés megáll weblapokat nem tölt be a letöltések is megszakadnak. Kilövöm a wifit majd újra bekapcsolom és megint működik hibátlanul.
Viszont azt vettem észre ha nagyobb cuccot töltök le, akkor elég gyakran megszakad így. Viszont ha csak böngészgetek, akkor nagyon ritkán. Mintha valami adatforgalom limit lenne az adott hálózaton. Nekem eddig úgy tűnt mintha mondjuk hasraütés szerűen mondjuk 50MB forgalom után egyszer csak lekapcsol (azért gondolom sw-es hibának).
Találkozott már valaki hasonlóval? Ötlet, hogy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest