- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz
cappa72 #4147 üzenetére
Szia!
Köszönöm a kitartásodat!
Most ott tartunk, hogy látszólag lett egy féltéglánk...Addig pöcsöltem a flashtoollal, hogy elkezdett egy folyamatot, de dobott egy hibát, és onnan nem tudom bekapcsolni a gépet, így már nem kell félni, rontani nem tudunk rajta...
Ha jól értelek, akkor innen csak az maradt, hogy az előzőnek a mentéséből készítünk egy teljes képet, amit a flashtoolal feltolunk rá, mint firmware upgrade. Jól látom?
Ez a "Linux alatt kb 1 perc" akasztott meg, amikor is üres raw img-t kell készíteni...Ja! Istenke tartsa egészségben a csöppséget!
iu.: ha MTKDT-lal készítek az "egyes" gépről mentést, és abban nincs memóriakártya, akkor szól a program, hogy emiatt nem lesz system és user bigyó elmentve. Ha van benne sd kari, akkor nem szól...
Nem tudom, van-e- ennek valami jelentősége?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest