- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
105kacsa
őstag
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
105kacsa
őstag
Sziasztok.
Segítséget kérnék.Az itt lévő mappában van a Settings és a framework-res. Nem tudom kibontani sem Linux (nagyon nem értek a Linuxhoz) és win alatt sem.Próbáltam az összes Jbart (régi és új) verziót egy csomó apktoll, APK-Multi-Tool verziót, android kitchent stb és mind dekódolási hiba ütközik neki sem kezd vagy ha igen nem csomagolja ki hogy nyelvi fájlokat belerakjam.
A mappában benne vannak egy másik romból a kibontott (Decompile) fájlok, szóval ha valaki megnézné és belerakná a fájlokat azt megköszönném(vagy legalább mondana valami okosat miért nem lehet kibontani sem ezt a két fájlt sem a komplett romot)ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
105kacsa
őstag
válasz cappa72 #1261 üzenetére
Nem ,,Próbáltam az összes Jbart (régi és új) verziót " az 1.52 is próbáltam természetesen.
A komplett romot is próbáltam mint ahogy írtam abban benne van mediatek-res.
Konkrétan Redmi Note rom amit több alapverzióban (3 féle verzió plusz az eredeti kínai). Tehát a 4 rom verzióból 3-mat lazán ki lehet csomagolni de ezekben a Settings és a framework-res. hibás a 4-ik verzióban jó csak a Settings és a framework-res ezeket meg nem lehet kicsomagolni így a nyelvi fájlokat sem lehet belerakni, ergó hiába van minden más appban multilang pack benne a beállítások menü és a telefon Nyelv és bevitelben sem fog megjelenni a kínain és az angolon kívül semmi más nyelv.
Próbáld meg kicsomagolni hátha neked megy(ha jól tudom te Linuxot használsz)ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
105kacsa
őstag
válasz cappa72 #1267 üzenetére
Exception in thread "main" brut.androlib.AndrolibException: Could not decode arsc file
at brut.androlib.res.decoder.ARSCDecoder.decode(ARSCDecoder.java:54)
at brut.androlib.res.AndrolibResources.getResPackagesFromApk(AndrolibResources.java:604)
at brut.androlib.res.AndrolibResources.loadMainPkg(AndrolibResources.java:74)
at brut.androlib.res.AndrolibResources.getResTable(AndrolibResources.java:66)
at brut.androlib.Androlib.getResTable(Androlib.java:49)
at brut.androlib.ApkDecoder.decode(ApkDecoder.java:93)
at brut.apktool.Main.cmdDecode(Main.java:169)
at brut.apktool.Main.main(Main.java:85)
Caused by: java.io.IOException: Expected: 0x00000008, got: 0x00000020
at brut.util.ExtDataInput.skipCheckShort(ExtDataInput.java:56)
at brut.androlib.res.decoder.ARSCDecoder.readValue(ARSCDecoder.java:214)
at brut.androlib.res.decoder.ARSCDecoder.readEntry(ARSCDecoder.java:174)
at brut.androlib.res.decoder.ARSCDecoder.readConfig(ARSCDecoder.java:162)
at brut.androlib.res.decoder.ARSCDecoder.readType(ARSCDecoder.java:128)
at brut.androlib.res.decoder.ARSCDecoder.readPackage(ARSCDecoder.java:103)
at brut.androlib.res.decoder.ARSCDecoder.readTable(ARSCDecoder.java:81)
at brut.androlib.res.decoder.ARSCDecoder.decode(ARSCDecoder.java:49)
... 7 more
,,Kicsomagoláskor vagy becsomagoláskor?" kicsomagolja de tök üres a mappa
Keeperv85 nem Redmi Note[ Szerkesztve ]
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
105kacsa
őstag
válasz cappa72 #1270 üzenetére
mediatek-res igen MTK6592 a gyártó lényegtelen nem bontja ki a THL,Zopo,Jiayu, portokat sem
-
105kacsa
őstag
2012 óta kibontottam egy két apk fájlt egy-két rom verziót (főleg MIUI, de sok CM verziót is többféle telefonra)
Az egy-két alatt több 100-as nagyságrendre gondolok szóval nem most próbálom először de ez a két apk-t nem tudom kibontani sem azt a romot(van több is) amiben a két apk van
OS X-t kelzsoca nem használtam még soha ha ráérsz nagyon megköszönném ha a nyelvi fájlokat beleraknád a két apk-ba (kipróbálom amit írtál)ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
105kacsa
őstag
válasz Keeperv85 #1283 üzenetére
Hát ha ez te sem tudod kibontani akkor én befejezem.Már próbáltam win7(laptop) win8.1 asztali pc és egy másik laptopon Lubuntu alól.Szerintem ahogy írta kelzsoca OS X alatt lett(ek) készítve a romok mert több verzió is van amit nem lehet kibontani és valami egyedi decodolást használtak ezért nem megy csak OS X-n ami nekem nincs így egy heti munkám sza.. sem ér mert a két app nélkül nem lehet összerakni mulitlang MIUI rom-ot
-
105kacsa
őstag
válasz kelzsoca #1287 üzenetére
Vagyis mindenki elhasalt.Itt meg nem sora megyünk [link]
Itt van egy példa [link] ez pont Zopo-ra ,de az tök mindegy az összes MTK6592 port ami a multirom-ra épül kibonthatatlan amit meg ki lehet bontani miuipro, miui.su az mind hibás már a alapból kibontás előtt is
3 hete mióta kijött a MIUI V6 a Redmi Notra azóta kínlódok veleZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
-
105kacsa
őstag
válasz kelzsoca #1292 üzenetére
vagyuláék nem honosították le igen.Nem a redmi note-ra kellene hanem MTK6592 és 2 gb ram os telefonokra
[link] amit utánam jópár másik telefonra portoltak (persze az orosz szakik a forrás megjelölése nélkül általában) de persze nem minden esetben [link]ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest