- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
masek
csendes tag
igen, menteni-menteni, nem lehet elégszer mondani...
2 db IMEI számom van - 3 percet utánaolvasva ez valszeg a dual-sim miatt így is kell legyen
a meteos partícionáló app-ban nem volt 2.7 GB, csak 3.0 GB, furcsálltam én is, mindenesetre működik...
az adatvisszaállítás viszont körülményes volt.
Helium-ot használtam (leánykori nevén Carbon)
a PC-re mentett állományokat nem lehetett visszatölteni, csak ha egy PowerShell scripttel szétpakoltam mindent külön alkönyvtárakba.. nem volt egyszerű, mivel eddig nem is tudtam a PS-ről, a scriptet is úgy találtam
és nem is jött vissza minden 100%-osan, néhány app visszarakás közben megfagyott, így azokat le kellett szedni újra (a ~90-ből 3-at)van erre könnyebb-biztonságosabb módszer?
-
masek
csendes tag
sziasztok,
THL W200, elrontottam, mint valami kezdő
átpartícionálásba fogtam, 3.0 Gb-ot választva, majd boot recoverybe. (meteos-mtk6589-rom-edit-8gb-en-sdcard-repartiton.zip)
elfelejtettem, de csak a gyári recovery volt rajta. (system recovery 3e)
ráadásul a gombok használatát is elfelejtettem (1 éve nem nyúltam ilyesmibe), ezért a "wipe cache"-re mentem a "wipe data/factory reset" helyett.most már nem hajlandó "wipe data/factory reset"-et csinálni: "Mount /data error" a felirat.
nem tudom felrakni sd-ről a Cappa recovery-t sem, "Installation aborted"
sima újraindításnál "Encryption unsucsessful", csak "reset phone" gomb, majd a recovery kiírja, hogy "Erasing", majd "Error", és ennyi, megint a recoveryben vagyok.SP Flash Toolt feltettem, de a scatter fájl betöltésénél elakadtam... ha most félig már át van particionálva, akkor már máshol van a partítciók eleje-vége, mint a gyári érték, nem?
mitévő legyek?
köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest