- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
drukker9 #4454 üzenetére
A próbálkozásoknak potenciálisan tégla szokott lenni a végeredménye!
Lássuk az eseményeket, ahogy én nekikezdek!
Teló elő: akku kiszed/kiköt (típustól függetlenül igyekszem összefoglalni), bármi áron! Nagyon fontos, hogy a teló 100%-ig biztos KI legyen kapcsolva a folyamatok előtt!
Flashtool: flashtool-ból nekem is több van bekészítve. Lenovo mellé a 1532-est szoktam használni, az vállt be. Feljebb írtam hogy állítom be.
Flashtoolt indítom, nálam már a driverek rendben vannak, biztosan preloaderben indul a teló és nem valami egész másban, pl. meta mode alá....
Flashtool-ra várok... tételezzük fel nem ment végig!
Hibakeresés:
Bekapcsolt a teló esetleg közben? Az nem jó, mert nem kell neki... > Újra!
Elakadt a folyamat x % után, jellemzően a sárga csíkon? > nem vettem le az USb sebességet > Újra!Még mindig nem megy? Másik rom!
Azután sem? Van tesztpont? Megpróbálom megkeresni... nem mindig elérhető....
Ha az sincs: a preloader elindul? Az eszközkezelőben kiderül! fontos, hogy az induljon el, NE valami totál más....
Ilyenkor már jó szokott lenni, ha ki nem derül, hogy flashhibás mégis.... Nem ez a hiba utal arra...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
drukker9 #4450 üzenetére
"nem lenne gond ha az imei el vész mert azt még vissza tudom írni"
Ebben a típusban az egy kissé problémás... Persze lehet a tárcsázóval "taknyolni" utólag, de a teljes helyreállítás nem ilyen....
Szóval a formatot hagyd, nincs értelme! Ez nem az a típus, amilyen rommal most próbálkozol, ennek az egyértelmű jele a kiírt hiba (is)....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
drukker9 #4448 üzenetére
Tudom milyen teló, javítottam már egy párat!
Először ki kéne deríteni milyen alverzió! Nem lesz egyszerű, de még nem biztos, a preloadert NE tedd rá a másik romból, mert nem fogod tudni egyedül helyreállítani...
Flashtoolban keress olyat, hogy:
USB Speed: Full Speed legyen.
USB Cheksum: pipa be!Ja és: NE 3.x-es flashtool legyen lehetőleg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Kutya topik
- Dolce Gusto
- Gamepad
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged