Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Macrodroid
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Esetleg egy rá való Libreelec sd-ről ha el tudod indítani akkor is el lehet érni a system partíciót. Némi linuxos tudás szükséges hozzá. Vagy újrahúzni a romot rajta, akkor jó lesz (feltéve ha rendelkezésre áll)
Amúgy a build.prop kézi szerkesztésnél előfordulhat ilyesmi, ha valamiért nem tetszik a rendszernek az új fájl. Jártam már én is így amikor a végére írtam dolgokat. Javaslat, ha már van root, akkor használd inkább a build.prop editor szoftvert, az nem rontja el. -
Ha van usb debug bekapcsolva, akkor számítógéppel összekötve, vagy akár wifi-n usb debug kapcsolatot létrehozva, root meglétével vissza lehet állítani az előző állapotot - elméletileg. De ha nem boot-ol be, akkor más baj is lehet (főleg, ha ver > 4.4 - mondjuk ezekhez már nem értek)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Fehér - Makulátlan - Sok kiegészítővel
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő