- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
válasz
cappa72 #5304 üzenetére
Köszönöm szépen a választ és neked is Keeperv85!
Hát akkor ez nem jó hírAkkor nem igazán van mit tenni? Próbáltam feltenni a 4.2.2 és 4.4.2-őt is, de ugyanaz a helyzet. Gondolkoztam, hogy otg kábellel eljutni online rendszerfrissítésig hátha... Fölösleges ötlet? Azon is gondolkoztam, hogy a belseje a 4G/3G-s verziót kapott de ott más a soc ha jól láttam (érdekes mert pl a gsmarena szerint így alakulnak a verziók: Mediatek MT8735 - 4G model / Mediatek MT8161 - Wi-Fi model). Ha más lenne akkor fel se ment volna a rendszer ill elhasalt volna igaz?
Lenne egy másik kérdésem/problémám:
Adott YOGA Tablet 10 (B8000-F) ami folyamatosan újraindul. Bekapcs, "robot törlés" és újraindulás. Kínai reco vagy hardver test bejön. Az aksi gondolom emiatt már gatya... Találkoztatok már ilyennel esetleg? Hogyan tudhatnám meg, hogy menthető-e?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
cappa72 #5304 üzenetére
Ha a legrosszabb félelmeim igazak, az a touch mehet is a kukába. Nincs hozzá már program, ami képes lenne a touch eepromot újraírni, ugyanakkor az össze rom kiolvassa a verziót és lefrissíti a régebbit. Ezúttal örökre.. Ugyanis arra képtelen vagy, hogy rábírd, hogy ugyan tegye már vissza a régit, mert neked az működött csak...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged