Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi Band 6 - hatodik érzék
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
kajmika0510
tag
Sziasztok.
Egy furcsa dologgal állok szemben. Van nekem egy Redmi Note 4 Mtk procis telefonom, Minden rendben van vele. Globál developpal használom. Egyik jó barátomnak is szintén ezt a romot tettem fel. 1 hónapig hibátlanul működött neki, majd egyik pillanatról a másikra megőrült. Le volt véve hang és csörgött. Messengerből ki be lépkedett. És felhívott minap hogy miui logo és tovább nem megy a telefon.
Kapásból szoftverre gyanakodtam. Rádugtam gépre sp flashtool stb. Ugyanezt a romot felraktam rá. Betallóztam a scatter filet. Download only, preloader pipa be. Majd mikor kész lett a romcsere, zöldpipa, lehúzom usbről kapcsolnám be és se kép se hang. Ugyanígy felraktam rá a globál stabilt és annál is se kép se hang. A gép viszont és az sp flashtool felismeri. Tehát kommunikál a géppel.
Valakinek valami ötlete?
Ui: fastbootba se tudom rakni :/
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest