-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
ElektrikusDE #140159 üzenetére
Pedig reménykedtem, hátha. De akkor feladom.
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok!
Érdekes dolog történt velem a minap, lerobbant a telóm (Mi10T Pro) és amíg a szervizes elvitte, visszaköltöztem a szekrény aljából előhalászott, törött Huawei P9-esembe, mert csak ez maradt meg. Kicsit köhögött, dobtam bele egy új aksit és tökéletesen teszi a dolgát! Viszont nagyon kellemes meglepetés volt, hogy ez a telefon Dual Active rendszerű, ami nagyon imádnivaló dolog. A régóta kényszerűen megszokott bajlódások, hirtelen eltűntek és napok óta nagyon üdítő érzés megint egy ilyen telefont használni! Nekem az egyik foglalatban a saját, a másikban a céges kártya van, melynek a száma több helyen is meg van hirdetve és érkezik rá hívás bőséggel, de ugye ha a sajátomon pofázok, akkor átirányított hívásként jön be a hívás róla, amért fiztek. És ugye bent is hallgatom, hogy "Már megint nem voltál elérhető mi? Azért van ilyen sok átirányítás! De levonjuk nyugi..." Meg ez a P9 elég aprócska és multitasking sem az erőssége. Szóval a kérdés, hogy gyártanak még egyáltalán ilyen Dual Active telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- NBA és kosárlabda topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest