- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzw
csendes tag
Sziasztok! A múltkór már írtam egy Zopo ZP820 véget, nem volt rajt magyar nyelv.
Most a legutolsó rom-ban (ZP820-OS1219-YOUTH) van magyar, ezt sikerült is feltennem. Most az a gondom, hyogy a gyári recoveryt hogy tudom lecserélni. A Mobileuncle Toolban nem engedi. Köszi -
gzw
csendes tag
Sziasztok!
Vettem a To2c oldalról egy Zopo zp820-as telefont. Az oldalon a fényképeken volt a nyelvek között magyar is, amit küldtek azon nincs.
Az xda-n találtam hozzá multilang romot, de nem tudom van-e bent magyar (Official Rom ZOPO ZP820 version: ZP820 20131108-100249)? Itt valakinek nincs esetleg ilyen magyar nyelvű telefonja?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest