-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hochman
csendes tag
válasz
cappa72 #58248 üzenetére
Az MTKtools tényleg régebbi volt, de már késő, mert nem ismeri fel a telefont.
Frissítettem a flashtoolt is, de mindig valami DRAM hibát magyarázott.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2447431
Ezen a linken leírtak alapján dolgoztam, de teljesen reménytelen. Mindent letöltöttem, de semmi. Esetleg van még valami ötlete valakinek?
-
hochman
csendes tag
válasz
cappa72 #58220 üzenetére
A MTKtools nem csinált scatter fájlt (Lehetséges ez?
). Csatolva van a fájlok listája.
Másik (visszajelzések alapján működő) fájlnál pedig azt írja ki, hogy: "Error: Initialize scatter file falied. Please check the scatter file name you load is legal" (a fájl neve: MT6572_Android_scatter_emmc.txt). Bocs hogy béna vagyok, de nem akarom még feladni a harcot.
-
hochman
csendes tag
válasz
cappa72 #58215 üzenetére
Az android (system) recovery: 3e. Ebbe úgy lépek be, hogy hangerő le + power gomb. Ilyeneket végigpróbáltam, hogy wipe data/factory reset és wipe cache partition. Végigmegy, de ennyi. Próbáltam updatelni SD kártyáról egy zip-ben levő rendszert (amit a MTKtools csinált nekem az eredeti rendszerről), de egyből ignored. Valami patch successful üzenet volt, akkor ezek szerint én vagyok a ludas. A Smart Phone Flash Tool-ban már ott elakadok, hogy Scatter-loading (egy netről szedett, elvileg gyári scattert tennék bele). A kiolvasás az mi és hogyan...?
-
hochman
csendes tag
Sziasztok!
Van egy i9502 klón (mtk5672) telefonom. Szerettem volna rátenni egy másik romot, de valami balul sülhetett el. Az a baja, hogy ha aksi nélkül csatlakoztatom a géphez, akkor olyat csinál, mintha kihúznám és utána bedugnám a kábelt (windows7 hang jelzi és az eszközkezelő is mutatja, hogy hol van hol nincs), de hozzá sem nyúlok. Driver fel van hozzá téve és el is fogadja a windows.
Kezdeti lépésként csináltam a gyári ROM-ról egy mentést (MTKtools-szal), újraindítottam a telefont és azóta boot loop és ugyan az a gond, mint aksi nélkül. Magyarul a gép nem éri el sehogy se a telefont. Neten mindent végignéztem, de semmi. Másik gépen próbálva ugyanez.
Az android recovery-t elérem, resetelek mindent, próbálnék ROM-ot feltenni, de "installation ignored".
Van valakinek valami ötlete? Én már tanácstalan vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest