- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs73
csendes tag
berakom ide is, mert a teló topikja kevésbé pörög, úgyis egyébként itt ajánlotta valaki egy bejegyzésben, én a hongmi / jiayu G4s /iNew v3 között vacilláltam már egy ideje, és a tipp jó volt (azért rendeltem egy hongmit is, persze még MTK procival):
Sziasztok,
kellene egy ki segítség.
TCL Idol X-re váltottam - és bár alapvetően elégedett vagyok vele - meg persze ez telefon, de a kamerája nem akar rendesen működni, legalábbis nekem furcsa, amit tud/nem tud. Azt olvastam, hogy egyszerű a kezelőfelülete a gyári appnak, viszont nem találom, hogy akkor hol is lehetne állítani a készítendő kép felbontását ( a készített képek 9,5 MP-sek, elvileg 13 MP lenne, de ez a kisebb baj, de azért érdekelne).
viszont nem működik a zoom (tudom, csak digitális, de a fénymérés miatt nem lenne mindegy), ha zoomolni akarok, akkor "A Galéria alkalmazás sajnos leállt" üzenet mellett azonnal kilép a camera appból.
Ötlete valakinek?
kösz -
balazs73
csendes tag
Sziasztok,,
valaki már rendelt az umimobilestore.com-ról? milyenek a tapasztalatok? UMI X2 ott elég jóáras, még a vistzonylag drága postával együtt is 250 alatt áll meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged