Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
tthom
üzenetére
Annyit hozzá tennék hogy Le Pro 3 gyári szoftverrel felejtős, custom romok sokkal jobbak, még szerintem biztonsági szempontból is, főleg ha "shoprommal" kaptad, azt mindjárt cserélni kell. Gyártóin egyébként már Google szolgáltatások sincsenek, Play se. Én azért futtattam Le Max 2-n benchmark programokat hogy különböző ROM-ok közt van-e különbség, persze gyakorlati használatot nem tükrözi ahogy írtad, ez csak azt méri hogy a hardver mire képes elméletben (de mint előttem írták ezt is manipulálják, szóval inkább csak egy viszonyításnak jó).
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Mini-ITX
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- HP 65W töltő eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest