Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem kép, videó! Tehát nem Camera FV-5, hanem a Cinema FV-5. Az összes analizáló alkalmazás szerint, a Zopo kamerája 640x480 -at tud (ez persze nem igaz). De ha a Cinema FV-5 ben a "csak gyári beállítások" lehetőség aktív, akkor más videó paramétert nem tudok választani. Ha kiveszem a pipát, akkor bármit meg tudok adni, de ahogy a rögzítésre bökök, még a nézőkép is kifagy. A Cinema FV-5 hivatalosan vásárolt pro. Írtam a fejlesztőnek és mellékeltem a kamera és teló adatokat, valamint a hibajelenséget tartalmazó logcat logot. Sztem megtettem mindent, ami egy user -től elvárható, de zéró reakció. Nemrég linkeltem itt egy idézetet a Mediatek SDK, kamerával kapcsolatos dokumentációjából, ami szerint a videós presetek csak olvashatók. Sztem ott a bibi.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Projektor topic
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ekre IS !
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest