Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Withings Scanwatch 2 - edzéshez túl szép
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok! Ti szoktatok rendelni Geekbuyingról ha jól olvasom. Rendeltem 6.-án. Mire számíthatók mire jön meg a rendelés? Normál free ship-el kértem. Nem telefont hanem autós kamerát de ti több tapasztalattal bírtok.
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok. 25-30k +VAM körül mit ajánlanátok jelen állásban? 5", 1GB RAM legyen azért.
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy 1 vagy 2 GB RAM mennyire számít? Nem tudom eldönteni. Megéri-e az árkülönbséget. Mindennapi használatról lenne szó és első androidos telom lesz. Jelenleg THL W8S 3G-t néztem ki első nekifutásra. Viszont árban szeretnék lejjebb menni de azért csak 1GB-os készülékek vannak. Mennyire elég az 1GB? Okozhat ez különösebb fennakadásokat? Üdv, ЯΞD
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok. Egyik munkatársam megy ki Kínába mindig szerszám próbára. Megbeszéltem vele azt mondta hoz nekem telefont csak mondjam meg milyen kell. De nekem első androidos telefonom lesz. Eddig csak symbian-os volt csak. Mit tanácsoltok milyen irányba kezdjek el keresgélni. Minél többet olvasom a fórumot annál nagyobb a káosz a fejembe... Valaki hozzáértő akinek van egy kis türelme segítsen nekem. Thx!
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek Elephone P7 MINI-ről? Korábban valaki linkelt valakinek. Ilyen 25-ezer körüli áron szeretnék venni egy telefont jövő hónap fizukor.
Vagy szeretnék ajánlatot kérni, 5", min 5MP Cam, 1GB RAM. 25k-ig érdekelne a best buy. Ha valakinek van eladó jóféle (nem klón, hamisítvány) az is írhat nem kell feltétlen új csak jó legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Új Apple kellékek (töltő, EarPods, kábel)
- Apple iPhone 15 128GB Black. Független. 100% Akku. Csere, Beszámítás is érdekel!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple. Független. Hibátlan. Csere, Beszámítás is érdekel!
- Keresek Samsung Galaxy S23 5G, 256gb dobozos garist Beszámítással
- Redmi note 10 4+2/128GB dobozos
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest