- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
tibcsi0407 #127277 üzenetére
Köszi, sajna az már nagyon drága, 55k-ra is én tornáztam fel neki, mert mondtam hogy 30k-ért nem fognak olyat kapni, amin mennek a játékok is.
Akkor ha annyira nem vagyok rossz helyen, akkor érdekelnének az ötletek maximum 55k-ig, játékra lesz leginkább használva. Én eléggé lemaradtam ezekről a telefonokkal, mert megvettem a Oneplus 3-at és azóta nem foglalkoztam ezekkel a telefonokkal és sokminden változott a középkategóriában.
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy 55k-ig van valamilyen bestbuy androidos telefon? Megkértek hogy segítsek választani, gyereknek szeretnék leginkább játékra.
Én a Xiaomi Redmi 3s-t néztem ki, de utána olvasva nem valami nagy extra a hardware (Játékra), Esetleg más ötlet?
2gb-ramos Redmi Note 3 Pro van még 54k-ért.Még a xiaomi mi4c 2gb van 45k-ért, ha mindenigaz ez a legjobb játékra?
Meizu m3 note 3gb?
Most nézem hogy nem is ide akartam írni, elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest