- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135892 üzenetére
Igen, de Redmi 5 Plus akkor is nagyobb mint egy kisebb 5,5"-os telefon lásd Redmi Note 4. Igen vannak ilyen káva bajnokok mint a szifon. Sima Redmi 5-re igaz amit írtál, akkora mint egy 5,5"os készülék, tényleg nem nagyobb egyiknél se, Redmi 5 Plus azért kicsit nagyobb, sokaknak már túl nagy lehet. 150 mm szerintem sokaknak a tűréshatár, eddig még elmegy ez felett pedig már nagyon nagy. Szóval igen, igazad is van meg nem is, amit írsz az szerintem a Redmi 5-re igaz, csak ennyit tennék hozzá.
citkar:
Hát nem tudom, nekem a két új Redmi 5 nagyon nyújtottnak tűnik, kb mint pár éve mikor kijött az szifon ami annyit tudott hogy nagyobb volt és erre jöttek a mémek amiben kijelzőt csak nyújtottak a képen. Nagyon hosszúkás nekem ez így képeken, élőben kellene látni lehet akkor más lenne a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Vírusirtó topic
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- Apple iPhone 12 Pro Max Gold Arany stílus, Pro kamera, 5G 256 GB,100%
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest