- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sexymusprime
tag
válasz
Dzsolo #108206 üzenetére
Yo, lassabban, még kint sincs a telefon :Đ
A MIUI-t valaki imádja, valaki nem (sőt, nekem semlegesek az érzéseim!), a Xiaomi pedig Kína legnagyobb telefongyártója jelenleg, az egyik legkomolyabban vehető kínai a sok közül, és úgy tudom még egy egyenesen rossz telefonja sincs, szóval olyan szörnyű nem lehet. Mindenesetre egyelőre szerintem clam the duck down. :Đ Várjuk meg az első véleményeket (még ha az csak egy hands-on video is) bár én személy szerint vakon megrendelném -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Dzsolo #108155 üzenetére
Én B20 mezei lakos vagyok
de ha M2-Note-ot nézel ahelyett én Redmi-Note2 -t javasolnék mert árában ígérik
és X10-es SoC-al sokkal jobbnak mutatkozik!Bubu írta elsőnek a RedMi Note2-t:
Mediatek Helio X10 chips (MT6795)
16GB/32GB eMMC 5.0 internal storage
2GB LPDDR3 RAM
13-megapixel rear camera with phase detection autofocus
5-megapixel front camera with Beautify mode
Large 3060mAh removable battery
IR blaster
microSD card slot for memory expansionés hozzáfüzöm:
PDAF (Phase Detection Auto Focus) t is tud a kis ócóság kamerája...(a frontkamera OmniVision-ös, de tán a hátsó is...))
-
válasz
Dzsolo #108112 üzenetére
S lőn olvasás:
Szállítás Kínából! Ezért 20 munkanapot is igénybe vehet a feladástól számítva. Ennek tudatában licitálj csak!Fizetni rózsaszín postautalványon is lehet, vagy bankon. Csak előre fizetést fogadunk el.Szállító partner
ülföldi küldemény esetében a Kínai posta (és partnerei) - 20 munkanapos szállításMás futárszolgálat esetében pedig a DHL (Ez esetben a szállítás a feladástól számítva mindössze maximum 1-2 hét. Vám a vevő terhe. Garancia nincs a kijelzőre és a tartozékokra + fizikai hibákra sérülésre
Minden le van írva ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Reklámblokkolók topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest