- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem lesz iPhone 19
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
Cosmograph
üzenetére
Dual aktív annak való akinek eddig két telefonja volt és képes volt egyszerre a két fulehez tartva mindkét telon egyszerre beszélgetni, minden másra ott a dualstandby+egymasrairanyitas

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Cosmograph
üzenetére
"Nem elérhető" opcióval lehetséges, mert ugye ha egyiken beszelsz a masikat ledobja a halorol. Nem hasznaltam még igy csak olvastam rola, valami megerosites majdcsak jön valakitol.
-
laci laci
addikt
válasz
Cosmograph
üzenetére
Szerintem ha van egy aktív hívásod és közben jön egy bejövő hívás,sem mindig veszed fel...
-
Zeki
nagyúr
válasz
Cosmograph
üzenetére
Dual Sim Full Active telefonok
nagyon drágák.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Cosmograph
üzenetére
Annyiért nincs. Tegyél hozzá még ugyanannyit vagy értékeld át a szükségességének a fontosságát.
(jezusom ez hogy hangzik)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro - 256 gb, titán kék, független, 90%-os akkumulátor
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő