- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fa4hu
őstag
válasz
demyen #32644 üzenetére
Megérkezett a lányom ZTE V967S készüléke. Nagyon rendben van, csak egyetlen bajom van vele. Elvileg rootolt lenne, de mégsem működik rajta a root. Fenn van a SU, de frissítést kér, ami nem fut le. Mivel fenn van a superuser.apk, emiatt a szokásos MT6589 root-módszer sem működik, nem tudja felülírni a meglévőt. Valakinek esetleg valami ötlete?
-
RVR400
veterán
válasz
demyen #32636 üzenetére
1 GB van benne valójában, gondolom a tökéletes koppintás érdekében át vannak írva a dolgok, hogy a tesztekben más eredmények látszódjanak.
(#32640) Gerasz : Nincs ebben semmi etikátlan, aki kényelmes, és nem vállal rizikót, az fizesse ezt meg. Mindenki tudja, hogy a luxus az, aminek nem véletlenül az a neve, ami. Ha valamire szánok időt meg fáradságot, akkor én sem csinálnám ingyen. Ráadásul, ha tényleg gond van a telóval, amikor megjön, akkor nekem kell lezongoráznom úgy, hogy nincs is nálam a telefon és nem is láttam, csak elmondja valaki, hogy mi a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest