- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretknight
aktív tag
válasz
senki66
üzenetére
Szia,
inkább innen vedd meg:
http://en.efox-shop.com/versandkostenfrei-aus-de-landvo-l200g-mt6582-13ghz-quad-core-5-zoll-bildschirm-android-44-lte-4g-s-g-296740Ez EU-raktár,5 nap alatt kihozza a futár ,az árában minden benne van (27600 ft) és ez már LTE képes.Én vettem ebből kettőt és csak dicsérni tudom.Igaz,ez 1 sim-es.
-
RVR400
veterán
válasz
senki66
üzenetére
Ha ugyanaz, mint a Laude S800, akkor teljesen korrekt a teló. A vakuja gyenge, a kamerája az átlagos kategória, a kijelző valójában IPS (kicit fakóbb talán az átlagnál), a rendszer jól optimalizált, agyontelepítve is bazigyors. Ha nem ugyanaz (szvsz igen), akkor inkább a Laude S800.
-
Gery1987
őstag
válasz
senki66
üzenetére
Én azt mondom hogy inkább hivatalos forrásból szerezz be. Erre még rá kell számolni 20 USD postai díjat és akkor az ÁFÁ-ról nem beszéltünk. Ha mindent összeadok akkor kb 32.500 ft lenne durván felkerekítve. Hozzáteszel 2.500-öt és van egy hivatalos hazai forgalmazású Lenovo A328-ad az MM-ből. Igaz az csak 4,5"-os. De legalább hivatalos hazai garancia és szervizháttér (Telemax ahol a Samsung is javíttat). És hardveresen nem sokkal gyengébb, sőt szinte ugyanez. Szerintem jobban megéri mint mindenhonnan rendelgetni és a szervizzel tökölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest