- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
bikfic1 #124534 üzenetére
Szia! Először próbáld meg hívás közben másképpen fogni a telefont, vagyis megmarkolni többféle pozícióban Mert ha a gerjedésnek ez az oka akkor csökkenni fog ha a kezed elnyeli az EM hullámokat. Az "ellenfél" meg gibickedjen, hogy mikor lesz jó!
Nálam is ilyen volt nem volt mindegy hogyan fogtam a telót! A szétszedésre csak ez után gondolj.
-
svgyula
addikt
válasz
bikfic1 #124528 üzenetére
Szia! Anno' a Cubot GT99 volt ilyen annak az antenna gerjedt össze a mikrofonnal! Ha nem egy bizonyos szögben tartottam a kezemben akkor ugyanezt a tünetet produkálta. Ott az volt a megoldás, hogy a mikrofon kábel és az antenna kábel közé be kellett tenni egy kis 1x0,5cm-es árnyékoló fóliát. Azok akikkel beszélsz a mikrofonod gerjedését hallják. Azt hittem a többi gyártó tanult a hibákból! Ezek szerint nem.
-
krics
tag
válasz
bikfic1 #124489 üzenetére
"Doogee x5 max telomon telefonálás közben bugó hangot hall akivel beszélek.
Nagyon zavaró hogy nem hallanak rendesen."Csovaz, felmegoldas sajnos, mert minden ujrainditaskor meg kell csinalni:
Tarcsazd ezt a kodot, amivel belepsz az engineer menube: *#*#3646633#*#*Telephony/AMR-WB on/off menupont alatt kipipalod az Enable GSM AMR-WB beallitast.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged