-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
válasz
szakasztott #658 üzenetére
Sziasztok,
megpróbálok válaszolni mindenkinek:
1. sajnos az Alcatel sem váltotta meg a világot... ha az egyik kártyán telefonálsz vagy aktív adatforgalom van, a másik kártya nem érhető el... én ezt úgy oldottam meg, hogy egymásra irányítottam a kártyákat, így az épp aktív kártyára becsörög a második hívás...
2. mivel én nem bízok a postában, így a 129EUR (akkori árfolyamon 37.410,-) + utánvétel + extra sűrgös + törékeny (~2.300,-) összesen jattal együtt ~40e lett a vége. Ebbe persze nincs benne N.GÁBOR rohangálása...
3. aszem ezt megválaszota már N.GÁBOR.
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz
szakasztott #658 üzenetére
Hali!
Ha gondolod akkor ahogy imiadminnak is hoztunk, szívesen tudnánk Neked is hozni.
imiadmin-nak 129 EUR-ért tudtuk hozni. (nekem még nagyobb mázlim volt, 100-ért vettük, de ennyiért már sajna nincsen)
Grazban élünk Kedvesemmel, így a mediamarkt és a saturn az a két áruházlánc, ahol megtudjuk venni.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest