- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
Pityu62 #90183 üzenetére
Ha nincs válasz, az azt jelenti, hogy nem sokan ismerik az adott típust.
De Te, mint első tulajdonos máris nyithatsz egy új témát az adott készüléknek, és akkor lesz készülékspecifikus témája a telónak, ahová mehetnek az új tulajdonosok kérdezni/érdeklődni. Te is megsértődtél, engedd el a füled mellett ami nem tetszik, és tedd meg azt, ami rajtad múlik/múlhat.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Pityu62 #90176 üzenetére
Milyen szóra méltatást szeretnél?
"nem is értem miért van ennyire lelőve a Mizu D402" - Nem hiszem, hogy le van lőve csak az itteni fórumozók többsége a kintről beszerezhető készülékekre koncentrál. Szerintem nem sokan ismerik azt a telefont. Viszont ha te igen és szeretnél róla véleményt írni akkor hajrá biztos sokan örülnének neki akik itthon szeretnének vásárolni. Csak ne olyan két mondatos legyen mint az előző esetleg foglal össze egy blog bejegyzésben.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Pityu62 #90176 üzenetére
Na most meg a sértődött gyereket játszod????
Idefigyelj telefon flashelő mester, segìtek neked mert látom "gyengébb" vagy egy kicsit...
1. senkit sem érdekel hogy mikor kezdted a buzerálást, ez egyébként is magán ügy ne tetegessed ki a szennyest!!
2. azzal sem foglalkozik senkisem hogy hány romot tettél fel másoknak.... (halló ember itt többnyire geekek vannak)
3. ez egy nyilvános fórum senkinek sem kell , vagy kötelessége válaszolni egy hsz-ra, pl azért mert más a téma vaaaaagy senkit sem érdekel amit ìrtál
4. nem is értem miért engem ekézel amikor én meg dìcsértem a telcsidet és téged is.!!!!
Most komolyan .....relaxálj kicsit és próbálj meg beilleszkedni a csapatba és akkor nem kell hiszti meg sértődöttség, lehet beszélgetni is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Tesla topik
- Hobby elektronika
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hálózatokról alaposan
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest