- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu62
tag
válasz
WOT-H-A-C #90178 üzenetére
Oké fórum társak
Ez a sértődőtt gyerek meg zsupsz az ágyba duma valami tanfolyamon tanítják?
Csak már harapok arra,ha valamit feldob az ember esetleg véleményt kér,akkor nincs válasz----nincs válasz---senki-semmi-ezek után persze,hogy rosszúl esik,de nem csak nekem másnak is csak azok lehet szép csendben eltolják a bringát.Én meg azért járatom a pofázmányom,hogy tiszteljük már meg a másikat azzal,hogy legalább csak annyit írjon valaki,hogy :bocs nem ismerjük,,,,,,
Amúgy meg sehol nem foglalkoznak,még ezzel a dőg telefonnal.Még a navon sem pedig az ő kölyke!!!És itthon veszi az ember( e-digital-ban.)
Maradjunk annyiban,hogy picit befogadóbbnak kellene lenni bár tudom ti már ezer éve itt vagytok,,és vannak hobbi vagy szükség telefonos emberkék is akik TŐLETEK várnak segítséget(hisz valahol ezért nem zárt a csoport)Még annyit szó nincs személyeskedésről és senkit nem akarok megbántani csak elmondtam amit gondolok!
Akkor most sztem ezt le is zárhatjuk.
Szép napot nektek. -
Pityu62
tag
válasz
WOT-H-A-C #90122 üzenetére
Na inkább a kis kakaskáddal játsz!
Nem most kezdtem a telefon buzizást,már pár romot feltoltam más telefonokra!
DE!!Az,hogy szóra sem méltatjátok az embert az itt elég nagy bunkóság!Még ha szerintetek gagyi is a telefon,bár úgy nézem abból van most legalább 20 féle,,,,de ezeket meg úgy nyálazzátok mint a gyerek a láb úját!Én csak elmondtam a véleményem, próbáltam SEGÍTENI másoknak. -
Pityu62
tag
Sziasztok.
Nézem a sok bejegyzést,és igazából nem is értem miért van ennyire lelőve a Mizu D402?!
Csak szerencsém volt?Vagy nem??! 1 hete nyúzom ma vettem bele másik szimet is ez a kis gép tökéletesen teszi a dolgát,jól kezelhető 4.2 van rajta,és még az akku is bőven kibír egy napot!22 ért!Gps játék bkk vonalon visz mint az óramű.Nem mondom biztos van most és lesz is ettől jobb de ár érték tudás arányában tökéletes.(Sztem) -
Pityu62
tag
válasz
Graphics #89935 üzenetére
Köszi
Látom már hogy magamra maradtam ezzel a telóval..de nem is baj,,,,csak úgy megszoktam már az alcatelben,hogy romcserélgetés
Jó ez így ahogy van.
De most tényleg mindentől függetlenűl eddig teljesen jól szuperál,,,,jó a gps is elég erős a wifi is,,hát a kamera az gagyi de van és műxik.Ami tetszik benne pl a rádióból felvétel teljesen hibátlan.
Ami negatívum lehet hogy gyorsan merül----t----tttt. De már nem!!!Clauncher szépen helyre tette, -
Pityu62
tag
Sziasztok.
Én beleszaladtam egy mizu D402-be . Semmi fórum semmi leírást nem találtam erről,,,pedig most hogy nyúzom minden egész jól műxik rajta,,,,mondjuk a kamera az elég gagyi.
A kérdés az lenne hogy mennyiben egyezik az M400 al? Gondolok itt arra,,root,,,esetleg rendszermentés,,,netán rom csere majd. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest