- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
odium #101157 üzenetére
Nem vagyok az folyamatosan a kijelzőt molesztáló felhasználó! Megy a wifi, 2 fiókot folyamatosan szinkronizál. Ez a fix. Ezzel elvagyok. (A 4G-t első körben kapcsoltam le, alig használok mobilnetet.)
Az előző Amoi-ban is egy 2000-es aksi volt, azzal 2 nap simán megvolt.
A Nyalóka frissítésre nem tudok mit mondani, ezt a kockázatot be kell vállalnunk!
A hang: a hátsó hangszóró eléggé halk, szoftveres felturbózható, de újraindítás után elfelejti... A fülesen normálisan jön a hang.
-
doongoo
addikt
válasz
odium #101150 üzenetére
Itt van róla egy elég átfogó review: Kingzone Z1
Akksiját írják hazugságnak és az autó brightnesshez kell külső app (mondjuk ezt később szoftveresen lehet javítani) -
iMaverick
addikt
válasz
odium #101150 üzenetére
Kingzone N3 Plus-t hajtok most már 2-ik hete. Igazából nincs ezzel a márkával baj, azon kívül, hogy a paramétereket tekintve szeretnek hazudni. Sajnos!
A beígért 2800mAh-s akku inkább 1800-as, a kamerát meg hiszi-a-piszi, hogy a Sony-tól vették. (Inkább Sany lehetett, biztos kancsal a beszerzőjük.)
Viszont ezektől eltekintve meg vagyok elégedve a készülékkel. A support eddig megbízhatónak nevezhető: 1-2 hetente jön OTA frissítés. A Z1-ről nem csinált még valamelyik kínai review oldat tesztet? Ott eléggé leszokták húzni a lepedőt!
-
Coolmat
őstag
válasz
odium #101143 üzenetére
Astrotec AM-90 armatúrás fülesem van. Előtte LG F6-al használtam, ahhoz képest talán kicsit teltebb basszust ad ki ugyanez a füles, és jobban kihallanai az alacsonyabb tömörítés hibáit (lehet csak beképzelem ezeket).
-
Coolmat
őstag
válasz
odium #101141 üzenetére
Szia!
Lenovo P70? Biztosan Jön rá Lollipop. Amiben hibádzik, hogy értesítési led csak hívásra és sms-re jelez egyelőre (reméljük beleteszik hogy más app is használhassa), és a DAC típusát sem tudom, de normális fülessel rendben van a hangminősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest