- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
odium #101157 üzenetére
Nem vagyok az folyamatosan a kijelzőt molesztáló felhasználó! Megy a wifi, 2 fiókot folyamatosan szinkronizál. Ez a fix. Ezzel elvagyok. (A 4G-t első körben kapcsoltam le, alig használok mobilnetet.)
Az előző Amoi-ban is egy 2000-es aksi volt, azzal 2 nap simán megvolt.
A Nyalóka frissítésre nem tudok mit mondani, ezt a kockázatot be kell vállalnunk!
A hang: a hátsó hangszóró eléggé halk, szoftveres felturbózható, de újraindítás után elfelejti... A fülesen normálisan jön a hang.
-
doongoo
addikt
válasz
odium #101150 üzenetére
Itt van róla egy elég átfogó review: Kingzone Z1
Akksiját írják hazugságnak és az autó brightnesshez kell külső app (mondjuk ezt később szoftveresen lehet javítani) -
válasz
odium #101150 üzenetére
Kingzone N3 Plus-t hajtok most már 2-ik hete. Igazából nincs ezzel a márkával baj, azon kívül, hogy a paramétereket tekintve szeretnek hazudni. Sajnos!
A beígért 2800mAh-s akku inkább 1800-as, a kamerát meg hiszi-a-piszi, hogy a Sony-tól vették. (Inkább Sany lehetett, biztos kancsal a beszerzőjük.)
Viszont ezektől eltekintve meg vagyok elégedve a készülékkel. A support eddig megbízhatónak nevezhető: 1-2 hetente jön OTA frissítés. A Z1-ről nem csinált még valamelyik kínai review oldat tesztet? Ott eléggé leszokták húzni a lepedőt!
-
Coolmat
őstag
válasz
odium #101143 üzenetére
Astrotec AM-90 armatúrás fülesem van. Előtte LG F6-al használtam, ahhoz képest talán kicsit teltebb basszust ad ki ugyanez a füles, és jobban kihallanai az alacsonyabb tömörítés hibáit (lehet csak beképzelem ezeket).
-
Coolmat
őstag
válasz
odium #101141 üzenetére
Szia!
Lenovo P70? Biztosan Jön rá Lollipop. Amiben hibádzik, hogy értesítési led csak hívásra és sms-re jelez egyelőre (reméljük beleteszik hogy más app is használhassa), és a DAC típusát sem tudom, de normális fülessel rendben van a hangminősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Íme az új Android Auto!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest