- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kofy
tag
válasz
Davidevics #235 üzenetére
A ROM, amit feltettem gyors, szuper, de van néhány hibája. Nincs benne pl. a google calendar, ami nekem fontos lenne. Úgyhogy szerintem más ROM után nézek...
-
kofy
tag
válasz
Davidevics #222 üzenetére
Lenovo A60 update:
Majdnem két hónap után ma megjött. Este férek a közelébe, az első benyomásokat holnap leírom, bővebbet jövő hétre ígérek.Egy kis ízelítő, a zasszony elmondása alapján: a hátlap könnyen lejön, nem körömtörő fajta, ugyanakkor nagyon vékony plasztik. Az akkutöltőhöz kaptam EU adaptert, de nagyon lötyögősre sikerült megoldani a csatlakozást, így a zasszony nem merte bedugni tölteni.
Külföldi fórumokon felmerült, hogy két fajta A60 van, az egyiken ott a China Telecom logója (a képernyő felett az a furcsa jel), a másikon nincs. Az enyém ez utóbbi.
A doboz a hosszú út alatt csak egy kicsit benyomódott, a benne lévő cuccok hiánytalanul megvoltak (premium csomagot kértem plusz akksival, SD kártyával, fóliával). Kaptam egy ajándékot is, egy "Real 24K gold" arany szívecske matricát.
Csak azt nem tudom, hogy hova ragasszam majd fel.
-
Wilbury
csendes tag
válasz
Davidevics #222 üzenetére
Ezt mindenképpen : B63M
A biztonság kedvéért kérdezz rá a 3G-re az ügyfélszolgálatuknál. Ez a telefon tudja ugyanis, de a honlapon nem tüntetik fel a specifikációinál. (nehogy valami csökkentett verziójú szart sózzanak rád) Ha feljebb nézel a fórumban találsz linket a telefon teljes, valós leírásáról. A többit amit a honlapon találsz én a helyedben hanyagolnám. Elavultak, régi androiddal, lassú procival, 3G-t nem tudják. Hidd el megéri a picivel drágább...persze nem mindegy mit akarsz a telefontól valójában
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ingatlanos topic!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest