Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
failed
tag
válasz
Laza...
üzenetére
Nem ez nem volt bonyolult kérdés... Csak gondoltam meginterjúvolok valakit egyszer, hogy mit lehet itthon használni és mit nem. Mert pl a K3-nál is fórumoznom kellett, hogy megtudjam, hogy az SCDMA itthon nem megy, csak a WCDMA. Viszont ha egyszer valaki elmondaná, hogy mik azok, amik itthon mennek, és mik azok amik nem, akkor nem kellene minden egyes telefonnál írnom egy fórumra, hogy valaki segítsen, és mondj meg, hogy ez működne-e itthon...
Nézzétek el nekem, én totál nem értek a telefonokhoz, ugyanis eddig csak telefonálni használtam, és nem volt fontos, hogy ilyeneket tudjak.és köszönet a gyors segítségért, kedves tőletek

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bittorrent topik
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nézzétek el nekem, én totál nem értek a telefonokhoz, ugyanis eddig csak telefonálni használtam, és nem volt fontos, hogy ilyeneket tudjak.