- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Hogy mekkora akkumulátorral érkezik ez a Honor?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
greg77
üzenetére
Itthon nem tudom kinek van 4G-s dual simes telója 55-ig, de még kínából is necces. A Kingzone N3 az, ami a hazai 800 meg 2600MHz-et is viszi a 4G-n, és beleférhet. De a megbízhatósága kérdéses nekem.
-
han_lev
senior tag
válasz
greg77
üzenetére
Ha a nagyobb aksi,illetve az üzemidő fontos, akkor én a Lenovo P780asát javaslom. Nekem olyan van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Mondjuk fontos, hogy hol laksz, mert a 3G-t csak 2100 mhzn tudja, a 900as kimaradt belőle. Viszont cserébe minden szépen fut, 1GB ram van benne, jó kis csapat, a héttér támogatás itt a prohardver fórumon. és 3-4 napig nem szokott töltőt látni, pedig nyüstölöm. Igaz kifutó modell, viszont ennek az az előnye, hogy már majd 100 dodóért megkapod. Nagyon igényes, nekem is zsebben van egy szilikon tokkal, és jól birja a gyűrődést.
Legalább még egy évig nem valósznü, hogy lecserélem, pedig már egy éve megvan, és ez rám nem jellemző csak akkor, ha valami nagyonjót találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest