- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
szili.tamas1 #90988 üzenetére
Semmi baja. Csak egyszerűen mindenki xarért-hugyért venné meg. Olyan ajánlatokat kaptam, hogy hajam égnek áll...
Pl: Adnék érte 8 ezret. Hova kéne menni érte?
És hasonlóak...A GPS-e nagyon jó. A kamerája szódával, 3 feles után okés. A kijelzője a relatíve alacsony PPI érték ellenére nagyon jó és a fényereje (háttérvilágítása) az egészen kiváló. A rendszer pedig nagyon smooth, amolyan stock android féle. 30k-ért pedig nem rossz vétel szerintem (MT6582, 1GB ram, 4GB rom). Ráadásul a NAV szemle során lába-kelt tokért is harcolok a kínai eladónál, hátha küld egyet ingyen. Jelenleg ott tartok, hogy hamarosan küldi. Szóval egy szava nem lehet a vevőjelölteknek. A töltője igen minőségi, na meg van hozzá a kijelzőn lévő mellett plusz 1db fólia és a Doogee DG450 összes tartozékával kompatibilis a teló. Na mindegy megszoktam, hogy idén szinte csak xopok a telefonokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest