- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple Watch
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostdog77
tag
válasz
peter76bp #8272 üzenetére
Szerintem, úgy működik, hogy a Szingapúr postán vesz egy számot és később adja fel, bár azt nem értem, hogy 27-től hol állt a csomag 11-ig mert 27-én azt lehetett olvasni "ORIGIN SHIPPED 27/Sep/2012 18:32:01 HONGKONG" és 11-én "DESPATCHED TO OVERSEAS 11/Oct/2012 15:54:00 SINGPOST " na mindegy de megjött és nem csak képernyővédő fólia volt...... igen ahogy ZaXXoN is írja
-
pmikloska
aktív tag
válasz
peter76bp #8272 üzenetére
A tracking számot valószínűleg csomagban veszik, és előre ki van osztva nekik egy jó adag. Amikor neked megadják, még nem biztos, hogy a postán van a cucc, csak összegyűjtötték azokat a csomagokat, amiket át fognak adni a postának. Mire valóban postázásra kerül, addig napok telhetnek el, sőt akár egy hét is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest