-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novicsok
tag
válasz
berigazek #8240 üzenetére
Nem én vagyok a szoftveres szakember, ne engem kérdezz.
Én mindig konkrét céllal kezdtem, nem csak rootolás, hanem a kínai ROM eltakarítása, stb.
Mint mondtam, én leírt instrukciók szerint dolgozom. Nem azért, mert értek hozzá, hanem pont fordítva.
Pl. Renault Megane autóm szerelése: Haynes könyvet vettem ebayről, és abból szerelem az autót. Jelentős pénzt takarítok meg, hogy nem a szervíz jön rá, mi van, hanem én, és eldöntöm, hogyan csinálom meg. De így volt ez a P20 Pannónia, Trabant, Lada 2107, stb. szerelésekor is. Sőt a Rotax/Aprilia robogónál is. Komoly javításokat csináltam. De ez csak hobbi, cégautóval járok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4800MQ I 8GB I 256SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest