Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
"Kérlek mutass még egy rétegtelefont ebben a hybrid kategóriában."
Dehogy mutatok, ezt is én mutattam ha még emlékszel
"A telefon pedig csak is tesztelésre rendeltem meg!"
No pont erről beszéltem, mindenkinek van valamilyen érve hogy miért vesz olyan telefont ami amúgy a saját igényivel valahol nem egyezik.
Nálam is van most egy ezer sebből vérző Catee, de nyilván megtartani nem fogom, egyrészt mert nem felel meg az elvárásaimnak a HW már papíron sem, másrészt meg rózsaszín-fehér ami nem megy a kopasz fejemhez
De ötven dolcsiért nem tudtam otthagyni, jó lesz valamelyik gyereknek, vagy ha kijátszottam vele magam eladom, ennyi... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dominó85
üzenetére
A jelfeldolgozó egység a SOC-ban van, tehat ha a Te vonaladon haladok akkor kijelenthetem hogy sz*r az MTK SOC jelfeldolgozó egysége. Az antenna mérete nem mérvadó amennyiben a jelfeldolgozó egység számára megfelelő erősségű jelet szolgáltat.
Ha az YGPS (vagy egyéb programok) alapjan megfelelő a jelerősség, nincs baj az antennával.
svgyula: barátom, a személyeskedést moderaltatsd ki a hsz-edből. NEM célhardver vs MTK SOC probléma van , egyértelmu hogy a célhardver jobb. Ugyancsak nem fikazas, hanem tények... de biztos jobban tudod. Warez iGO-t hagyjuk inkabb, sima google terkepet indits es menj setalni, majd kiderül hogy mikor merre visz az utad. És a teló mit mutat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Meggyi001: A kérdés...
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- iPhone topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem is tudtam hogy minden teló a műhódakat lövi