- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
Ezt nem mondanám, eddig 2 telóból 2ben működött a GPS rendesen (túl sok van nálam ahhoz hogy az összest végig zongorázzam
). Az érzékenysége alulmarad pl. a Hongmiénak (MTK verzió), de teljesen használható szint. (Dobozból ki, gPlay beállít, GPS test progi rá, indít, 10mp-en belül fix). Hogy őszinte legyek, nem tudom kinek mi a baja vele. Minőségi, jól összerakott teló, vékony kávával, (ez által kisebb befoglaló méretekkel) átlag fölötti akksival.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nekem is arra kéne elsősorban, nem rossz ha allok a postan es kozbe vegighackelem a teret.... csak amikor nem ott van ahol en lenni szeretnek es vagyok, az ciki.... OT995 is olyan volt a GPS hogy ha a keritesen nem ert be a kör a portalig, csak benyujtottam a kezem es odebb is ment amennyit kellett.
fizuig meglatom hogy valtozik az ára, az biztos hogy G3C megy munkatarsamnak (elötte irok róla azért) és valami kell helyette...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest