Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
barrique
üzenetére
Inew v3 hardver szrrintem nagyon jó, főleg ár érték arányban. De még várunk egy olyan romra ami működik is hibamentesen

Ha telenoros vagy különösen fontold meg, hogy vársz vele az új rom kiadásáig. Tegnap cseréltem sim kártyát és mikor meglátták a v3-at már tudták mi a gondom, szerintem napi 2-3 emberke bemegy telenor népszerűbb boltjaiba mostanában...
Amúgy a 3gs után bármelyik 6582-es megváltás lesz.Diegho: azért az a hongmi sem bugmentes, nem ennek zajos a kamerája?
-
diegho
nagyúr
válasz
barrique
üzenetére
Én nem ajánlom az inew-t, mert vannak vele bugok és az összeszerelés minősége is elég gyenge, volt nálam, tényleg szép, jól néz ki, de ennyi. Ha olyan telefont szeretnél, ami nincs tele bugokkal, jól össze van rakva, akkor szerintem Hongmi most a legjobb, pláne így akciózva 155$-ra mixeshop-on. Ha van időd én megvárnám az 1GB memóriás Jiayu G4S-t is, mert ha a valós ára van kint minideal-en, akkor must have lehet azzal a 165$-al, de még nagyon új, kell szerintem kb 2-3 hét mire lesznek infók róla. Az mondjuk biztos, hogy a Hongmi 155-ért egy elég jó all round telefon, mert nem túl nagy, nem is kicsi, a sebessége jó, a szoftver jó, a kamera szintén jó, van magyar tábora.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bestbuy játékok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest