Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
csampei
üzenetére
Ennyire biztos nem gyors. Paypalt megvárják, vásárlást követő munkanapon adták fel nekem.Vasárnap éjjeli vásárlás, kedden élő dhl tr, szerdán késő éjszaka mo-n, csütörtök vám (2x sikeres vám sms dhl-től
), péntek délelőtti szállítás (márciusi rendelés). Fa volt, de akkor már szinte mindenen volt. Nem kiemelt üf, kb 600$ vásárlással.A többiektől bocs az offért, de a "milyen telefont vegyek" kérdések mellett talán elfér.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
csampei
üzenetére
Csak nehogy cumira,vágja az intel lapka.Egy időbe gondolkodtam rajta én is aztán találtam egy magyar videót róla tyúbon abban is azt mondta a gyerek hogy elég problémás volt neki a rom csere...amiket én láttam abban pl. se magyar nyelv se gapps nem volt ráadásul itt a srácok sem ajánlották mivel támogatottság 0!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), péntek délelőtti szállítás (márciusi rendelés). Fa volt, de akkor már szinte mindenen volt. Nem kiemelt üf, kb 600$ vásárlással.