Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretknight
aktív tag
válasz
rendzso
üzenetére
Szia,
szerintem nem fogsz benne csalódni,jó telefon.Nekem volt,s akinek eladtam ,azóta is szerelemes belé
.A Tdeal jól ellátott kis cég sok supporttal és reagálnak mindenre.Sokat rendeltem tőlük. Viszont...2 év rendelgetés után az egyik tabletem eltünt. Szerintük én nem vettem át és ezért a posta visszaküldte nekik.Három hónap huzavona után visszakaptam a pénzem TD pontokban,tehát náluk levásárolhattam.Egyébként semmi nyoma nem volt hogy Mo.-ra eljutott volna az a tablet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Autóhifi
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.A Tdeal jól ellátott kis cég sok supporttal és reagálnak mindenre.Sokat rendeltem tőlük. Viszont...2 év rendelgetés után az egyik tabletem eltünt. Szerintük én nem vettem át és ezért a posta visszaküldte nekik.Három hónap huzavona után visszakaptam a pénzem TD pontokban,tehát náluk levásárolhattam.Egyébként semmi nyoma nem volt hogy Mo.-ra eljutott volna az a tablet...