- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tihibaby
senior tag
válasz
CoolBoy323 #60492 üzenetére
Nézd én nem vagyok fizetett ügynöke a boltnak,de kíváncsi lennék az aggályaidra.
Egyrészt hogy miért gondolod,így látatlanba hogy a gariztatás nehezebb dolog lesz itt,mint bármely más webshopnál,cégnél,nem is beszélve a külhoni shoppokról,a kínaiakat is beleértve.
Nekem volt kínai telefonom itthoni forgalmazásban,nevezzük Bolygó KFT-nek,és egy felső hangszóró csere több mint egy hónapig tartott,nem beszélve a hetenkénti telefonálásról,majd a garancia papírok visszaküldésének elfelejtéséről,és mikor reklamáltam ez utóbbi miatt,azt a választ kaptam:"Minek az,felvittük a gépre!".
Azután a múltkor már azt is megbeszéltük,hogy sokunk nem tud az ÁFA-val játszani,és a múltkori 10K már leolvadt 5K-ra,de nekem még mindíg,ennyit is megér hogy 3-4 napon belül kezem között legyen a kinézett telefon.
Amit priviben írtál azt is nyugodtan tedd közzé,ne vedd támadásnak a fentebb írtakat,hiszen mindenki véleménye számít,és lehet neked van igazad! -
Kristof9094
senior tag
válasz
Ez engem is érdekelne!
Én is feltettem nekik pár kérdést, szinte azonnal válaszoltak emailben. És azért nem mellékes az sem, hogy utánvétes és két nap alatt itt van
-
válasz
Megírnád nekem is privátban, hogy mi a gond a bolttal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Meghajtók, fájlok, adatok titkosítása (Bitlocker, Veracrypt, Cryptomator, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest