- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Netfone
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
válasz
raulicio #58164 üzenetére
Csodák nincsenek
, nagy kijelzőhöz, erős játékhoz szufla kell.
Az eddigi tapasztalatom szerint a "kínai" 3000mAh-ás akkura nem csak ráírták ezt az értéket, mert elég jó üzemidőt produkál vele a G3T-m. Fentebb írtam, hogy kb. 1,5 x annyit bír, mint az előző Defy+-om 1,3 GHz-re húzva 1700 mAh-ás akksival. -
Mobildeck
tag
válasz
raulicio #58164 üzenetére
persze igazad van, nem ugy gondoltam, de igy azert kevesbe merek rendelni barmit ami 'noname'.
en sem nyomkodom egesz nap, jatszani meg nem is szoktam manapsag, inkabb hireket olvasok, emailek, munkaba menet, otthon meg egy ket video, blogok, ilyesmi. nekem az boven eleg ha 1 napot kibir, vagy 2-t ilyen normal hasznalattal.
egyebkent ismerosom samu note 2je pl kibir vagy 2-3 napot, es nyomkodja eleg sokat, de o sem jatszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- XIM 4 - Rendelés, tapasztalatok (Cronusmax, Venom X stb.), billentyűzet, egér használata konzolon
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest