Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül
- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gulupeti
üzenetére
Sziasztok! Pár napja rendeltem meg a telefont (Doogee Turbo DG2014) 35955ft-os áron a Tinydeal-en. Ha minden jól megy, akkor áfa nélkül megúszom a dolgot. Még várnom kell, amíg megérkezik, talán február végére megjön. Amint a birtokomban lesz egy hét tesztelés után fogok írni egy bemutatót a készülékről, hátha valaki kedvet kap a telefonhoz, vagy csak kíváncsi rá, mit is tud a valóságban. Jó vételnek tűnik ennyi pénzért, gondoltam megpróbálom. Keresek majd valamilyen módszert is, hogy könnyen ki tudjam rootolni a készüléket, mert a hivatalos weboldalon ehhez a modellhez hivatalos rendszerek, programok sincsenek fent (többi modellekhez vannak). Van még rajtam kívül valaki, aki rendelt ilyen telefont, esetleg meg is érkezett már neki?

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 12 PRO 128 GB - Péntekig 84.500 Ft
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi