- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koszta
tag
Találtam egy leírást, ami talán orvosolhatja a problémát (lehet nem is a bemásolt fájllal van a gond):
[link]"Fix location services
If location services does not work, do apply Google GMS (GAPPS) above. If it still does not work, it may be because the phone is programmed to use Chinese location services. This patch will tell it to use GMS. The patch will apply, and probably even work, on all ICS phones. But was originally made&tested on a Lenovo A750 ICS. Its called V1.3 because many people have downloaded the A750 v1.3 patch and used it on many MT6575 phones. It is still the same patch, except the update.zip is tweaked to work on any ICS phone, not only MT6575 ones."Szerintetek ezt érdemes kipróbálni? A leírás tavalyi, így nem tudom mennyire érdemes egy ilyet feltenni (egy újabb ROM-ra, mert akkor még tuti nem a mostani volt).
-
Koszta
tag
Köszönöm a választ!
Mind a két fájl benne van a system/app részben. Megpróbáltam az etotalk-os romból kiszedni (ez pl. megoldotta az értesítő ledes problémát), viszont a helyadatok azzal a fájllal sem működtek jól.
Ezt a fájlt leszedhetem külön is? Minden telefonnál egységes? Mert nem szeretném, ha más telefonnak ez az app fájlja bármi kárt okozna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rövid videón a hamarosan megjelenő Painkiller
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest