Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlickAir
aktív tag
válasz
madrac
üzenetére
1. Senkit nem akarok meggyőzni semmiről, mindenki el tudja dönteni, mire mennyit ad ki. (Igaz néha jókat röhögök itt..
)
2.Szintén A800-at nyúzok, (néhány mod-om fent van a needrom.com-on) a 3 betűs navit használom napi rendszerességgel, motoron, tehát elég sokat van zsebben a teló.. Nekem 3-5 percen belül mindig, mindenhol talált holdat, és eddig egyetlen egyszer tévesztett nagyot (igaz ugyan, hogy akkor majdnem 1 órát bolyongtam, mire megtaláltam a címet).
3. Azt ugye mindenki belátja hogy az MTK-s SoC-ok GPS része (chip, antenna) messze elmarad a profi cuccokétól? Egyik jobb, másik kevésbé, de azért soha nem lesz "Suzuki-ból Ferrari". És ez sajnos minden "hybrid" dologgal így van. Erre írtam, hogy ha valakinek igénye van cm-es pontosságú navira (mert van ilyen, ezt nem vitatom), az mindenképpen vegyen egy profi cuccot külön erre a célra. És igen, ugyanez a véleményem a fotó részéről is, amibe most nem igazán szeretnék elmélyedni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)