- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreimus
senior tag
válasz
SUPREME7 #28402 üzenetére
Szia,
A GOlauncherkeyboard.apk-t szeretném törölni, más haszontalan dolgot nem találtam az app mappában, de r/w-be váltást sem engedi a rendszer, így a permission sem változtatható, majd holnap jobban belenézek a motorháztető alá.
Az Android mókolással tisztában vagyok mit és hogyan lehet, viszont root jog-t több esetben használtam pl.: MTK tools root shell véghezvitelhez backup végett, tehát ezzel problémának nem kéne lenni, de valamiért a rendszer mégsem komálja, hogy én szabadon garázdálkodjak.
Az auto root-t itt találtam a fórumban és THL W8-t és más egyebeket root-oltak vele.
Dreimus.
-
apeelme
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest